USLUGE

Tražite najefikasniji način da proizvod ili uslugu predstavite postojećim ili potencijalnim klijentima?
Mi ćemo za vas izgraditi strategiju online marketinga, iskoristiti principe web razvoja i dizajna ali i uključiti sve neophodne aktivnosti tradicionalnog marketinga kako bi vaša poruka došla do željenih ciljnih grupa. Naš cilj je da vaše investicije u marketing donesu merljive rezultate.

KONSALTING

Sveobuhvatna strategija za vaš nastup na Internetu

Internet marketing strategija je sastavljanje marketing plana koji će maksimalno iskoristiti vaše prisustvo na internetu i pomoći vam
da vas klijenti lakše pronađu.
Od strategije web sajta i SEO (Search Engine Optimization) i SEM (Search Engine Marketing) strategija, preko content management isocial media strategije, do online marketing strategije i strategije e-trgovine - istraživanjem i analizom sagledaćemo koje su vaše mogućnosti i kako možete postići najbolje rezultate.

Kako do posećenog web sajta koji je usklađen potrebama posetilaca

Web analitika podrazumeva merenje, skupljanje i analizu podataka sa Interneta i izveštavanje o njima. Ukratko, web analitika meri uspeh web sajta i veoma je važna za postavljanje uspešne strategije poslovanja na Internetu. Koristeći web analitiku, mi vam možemo pomoći da optimizujete strategiju i taktiku poslovanja na Internetu i da bolje razumete želje i potrebe svojih kupaca i korisnika i saznate šta je to što traže. Jednom rečju web analitika predstavlja kompas ka ostvarivanju vašeg cilja.

Kako da vaši klijenti zaista koriste vaš sajt

Upotrebljivost je proces izrade web sajta za jednostavnu korisničku upotrebu. Web stranica je korisna ako korisnici mogu jednostavno da je upotrebljavaju i da ostvare zadatke zbog kojih se nalaze na njoj.
Analiziraćemo da li i na koji način klijenti koriste vaš web sajt i pomoći vam da vaš proizvod ili usluga zadovolje njihove potrebe i omoguće jedinstveno korisničko iskustvo, koje za cilj ima uvećanje broja korisnika koji ispunjavaju definisane ciljeve.

Da li ste najbolji u svom biznisu?

Postavljanje uspešne online strategije nezamislivo je bez analize konkurencije. Osnovni cilj ove analize jeste da prikaže kako je vaša firma pozicionirana u odnosu na konkurentske firme i koji su trendovi u njihovom poslovanju ali i na tržištu.
Naš zadatak je da analiziramo vodeće svetske kompanije, vašu direktnu konkurenciju i vodeće web sajtove koji prodaju iste ili slične usluge ili proizvode kao i one koji su konkurenti u SEO segmentu.

Kako da zadržite postojeće i pridobijete nove klijente?

Poznavanje ciljne grupe je ključno za uspešno poslovanje na Internetu. Osnovni cilj analize klijenata jeste razumevanje njihove motivacije, njihovih stavova, stila život, navika prilikom kupovine i drugih odlika koje pomažu da firma postavi uspešnu marketing strategiju. Pomoći ćemo vam da razumete vaše klijente, da prilagodite online strategiju poslovanja potrebama određenih ciljnih grupa kao i da zadržite postojeće i pridobijete nove klijente.

Lako do internet prezentacije

Da bi vaš sajt bio vidljiv na Internetu neophodno je da bude postavljen na server koji ima stalan pristup Internetu i koji je konfigurisan i podešen za korišćenje web sajta i e-mail usluga. Uplatom hosting usluge dobijate prostor na serveru gde postavljate vaš sajt tako da on postaje online 24/7.
Kako biste imali efikasan online nastup pomažemo vam da postavite vaš web sajt i drugi sadržaj na internet, zajedno sa uslugom registracije internet domena.

RAZVOJ

Omogućite nezaboravno iskustvo na vašem sajtu

Frontend development podrazumeva da moderan i atraktivan dizajn uvek mora biti prilagođen ciljnoj grupi odnosno cilju koji je potrebno ostvariti na samoj web stranici.
Efikasan frontend kreira iskustvo korisnika i izaziva njihovu reakciju na postavljenje ciljeve, kao što je kupovina određenog proizvoda ili usluge, dolazak do traženih informacija, deljenje informacija, zabava.

Brzo i lako upravljanje sadržajem

CMS (Content Management System) je program koji omogućava korisniku da lako dodaje, modifikuje i uklanja sadržaj sa svog web sajta. Po vašoj želji sajt može da se zasniva na open source CMS-u koji omogućava upravljanje sadržajem -od teksta, grafike, fotografija, do video i audio materijala. S druge strane ukoliko odaberete Custom CMS rešenje možete upravljati i specifičnim sadržajem na vašem sajtu, kao što su prodajni sistemi, sistemi obaveštavanja, statistika, registracija korisnika.

Realizujemo vaše ideje

Imate ideju kako da privučete korisnike i izazovete željenu akciju na svom web sajtu? Bilo da je u pitanju online kupovina, prijava na newsletter, online zahtevi ili bilo koja druga interakcija sa korisnicima, mi ćemo realizovati vašu ideju.
Naš web tim učiniće da aplikacija izvršava poslove za koje je namenjena, da doprinese vašem poslovanju i da bude dostupna svim korisnicima sa bilo kog računara i bilo kog mesta, pa i sa mobilnih uređaja.

DIZAJN

Atraktivni sajt u službi profitabilnog poslovanja

Web dizajn ne predstavlja više samo potrebu za estetskim uređenjem web sajta već sve više dobija marketinški značaj i utiče na bolje pozicioniranje vašeg sajta ali i efikasnije poslovanja vaše firme.
Saslušaćemo vaše potrebe i ideje i razviti kreativnu strategiju koji će promeniti tok vašeg poslovanja. Rezultat je uvek moderan, atraktivan, inovativan dizajn koji je prilagođen ciljnoj grupi i njihovim potrebama i očekivanjima.

Kako da vaša firma bude prepoznatljiva

Korporativni identitet predstavlja kompletan grafički identitet vaše firme kojim se predstavljate potencijalnim klijentima i javnosti uopšte.
Mi vam možemo pomoći da izgradite prepoznatljivost i lojalnost među klijentima i da na jedinstven način komunicirate svoje vrednosti. Vaše ime, logo, boje, simboli, brend i svi materijali sa kojima komunicirate sa ciljnim grupama i uticajnom javnošću izdvajaju vas od konkurencije i čine da budete zapaženi.

Da vaš biznis bude dostupan bilo gde i bilo kad

Ako vaši klijenti već uveliko koriste iPhone, tablet i Android uređaje, pravo je vreme da razmislite o dizajnu mobilnih aplikacija kako biste se uverili da su vaši kupci uvek informisani o vašoj kompaniji, uslugama i proizvodima, bez obzira sa kog uređaja pristupaju.
Mi pratimo najnovije trendove u dizajnu i razvoju mobilnih aplikacija, i želimo da vam pomognemo da i vaš biznis bude dostupan bilo kome, bilo kad i bilo gde.

Kako da privučete pažnju potrošača

Grafički dizajn ima za cilj da komunicira i stilizuje vašu poruku, ali pre svega da izazove reakcije, da privuče potrošače i da ureže sliku o vašem proizvodu i kompaniji u svest potrošača.
Mi možemo da izradimo za vas sve materijale koji su vam potrebni da uspešno predstavite vaš proizvod ili uslugu – od kreiranje vizuelnog identiteta preko različitih publikacija, flajera, postera, bilborda do samog izgleda proizvoda ili njegove ambalaže.

INTERNET MARKETING

Želite li da budete prvi na pretraživačima?

SEO (optimizacija za pretraživače) obuhvata optimizaciju vaših web stranica kao i rad na promociji sajta kako bi vaša internet prezentacija bila bolje rangirana na pretraživačima i samim tim bila brže pronađena od strane što većeg broja ljudi.
Kroz sadržaj i ključne reči koje najbolje opisuju vaše proizvode i usluge optimizovaćemo vaš web sajt i poboljšati njegovo rangiranje, a samim tim dovesti i do povećanja broj posetilaca i broja potencijalnih klijenata.

Pravi partneri za promociju vašeg proizvoda

Affiliate program je partnerski program koji ima za cilj povećanje prodaje i približavanje potencijalnim kupcima i korisnicima. Ovo se postiže kroz angažovanje affiliate partnera koji na svojim web stranama promovišu proizvode ili usluge prodavca i zarađuju svoju proviziju dovođenjem korisnika na njegovu web stranu.
Mi ćemo vam kroz affiliate program pomoći da nikada ne budete na gubitku, i da vaš affiliate partner svojom sposobnošću i inventivnošću zajedno sa vama učestvuje u promociji vašeg proizvoda.

Kako da se vaša poruka izdvoji

Osnovni cilj odnosa s javnošću na Internetu je kreiranje i održavanje pozitivne slike o organizaciji putem komunikacije sa različitim medijima.
Mi smo tu da vam pomognemo da iskoriste strategije i taktike online komunikacije kako bi se vaša poruka istakla među mnoštvom informacija i prenela zainteresovanoj ciljnoj grupi. Pomoći ćemo vam i da upoznate karakteristike samih Internet servisa, što će doprineti kvalitetnom plasiranju informacija online.

Svi su na društvenim mrežama

Kompanije koriste društvene mreže kako bi komunicirali sa potrošačima, kreirali sopstveni imidž i reputaciju, ali i kako bi ostvarili iskren odnos sa svima koji doprinose poboljšanju njihovog poslovanja.
Mi ćemo vam u odnosu na vaše poslovanje preporučiti odgovarajuće društvene mreže i pomoći vam da uspešno komunicirate sa klijentima. Pomoći ćemo vam da pronađete, upoznate i ponudite ono što odgovara vašim klijentima i njihovim potrebama i da ih samim tim dodatno vežete za vaš brend.

Kako da svi vide vašu reklamu na Internetu

PPC oglasi (Pay-per-Click) je model oglašavanja na Internetu gde oglašivači plasiraju svoje oglase na pretraživačima i drugim web sajtovima. Oglasi se aktiviraju na osnovu ključnih reči koje korisnici unose.
Stručno upravljanje kampanjom i optimizovanje omogućava da se vaš uloženi novac vrati kroz što veći broj poseta web sajtu ali i određenih željenih radnji - pravljenje narudžbina, prijava na mailing listu, telefonski pozivi itd.

Newsletteri koji će vaš proizvod predstaviti u najboljem svetlu

Zahvaljujući najnovijim tehnologijama, e-mail se pored standardnog tekst formata, može slati i kao kompleksno dizajnirano rešenje sa ciljem da korisniku vizuelno što bolje predstavi informacije, proizvod ili uslugu.
E-mail marketing vam omogućava da se na atraktivan ali i povoljan način predstavite potencijalnim kupcima. Predstavićemo vam najbolje rešenje za vaš newsletter, kako u smislu dizajna tako i u smislu načina komunikacije i promocije vaših proizvoda i usluga.

Odaberite najbolje oglase i sajtove za vašu promociju

Display oglašavanje je postavljanje reklama na sajtove koji su relevantni za samu poruku i cilj reklame, uz precizno biranje ciljne grupe i njenih interesovanja, geografskog prostora i demografije kojima se oglas prikazuje.
Mi ćemo za vas odabrati pravu oglasnu mrežu ili sajtove, najefikasnije i najisplativije tipove oglasa za planiranu kampanju, i upravljaćemo njenim budžetom i tokom. Pored toga, predstavićemo i rezultate display kampanje kako biste procenili da li se vaša investicija isplatila.

MARKETING

Korak ispred konkurencije

Marketing strategija se fokusira na odabir načina na koji možete da ostvarite prednost u odnosu na konkurenciju, uvećate prodaju i ostvarite profit.
Kroz analizu tržišta i ciljne grupe, ali i analizu proizvoda, cene, distribucije i promocije, definisaćemo marketing strategiju i pristupiti izradi koherentnog, detaljnog marketing plana na kome će se temeljiti izgradnja jakih i dugoročnih veza sa vašim kupcima.

Reklama za svaku priliku

Reklamnu kampanju čini niz reklamnih poruka koje dele istu ideju i temu i mogu se prilagođavati različitim medijima: televiziji, radiju, internetu, štampi, bilbordima, flajerima itd.
Mi vam možemo pomoći da kreirate različite vrste reklamnih kampanja i implementirate vaše reklamne poruke na medije koje će ih najefikasnije preneti. Time ostvarujete ciljeve podizanja svesti potrošača o vašem proizvodu, ali i povećanje vašeg profita.

Povećajte prodaju na licu mesta

BTL (Below the line) je oblik marketinga koji promoviše prodaju na licu mesta jer se proizvod predstavlja onim potrošačima koji trenutno mogu da vide, osete ili probaju proizvod.
Kroz organizovanje BTL aktivnosti koji podrazumevaju marketing prema bazama podataka, kampanje elektronskom ili klasičnom poštom, sponzorske događaje i promotivna predstavljanja proizvoda, pomoći ćemo vam da povećate zainteresovanosti i prodaju vašeg proizvoda.

Neka vas svi prepoznaju

Brending je proces koji podrazumeva kreiranje jedinstvenog imena i slike proizvoda u glavama potrošača.
Cilj brendinga je da izdiferencira vaš proizvod na tržištu u odnosu na konkurenciju. U skladu sa tim pomoći ćemo vam da izgradite identitet i podignete svest o vašem brendu gradeći ime, logo, slogan, grafičke elemente, boje, što će u glavama potrošača stvoriti percepciju da je vaš proizvod jedinstven.

Kontakt

Contact Info

  • WebPro d.o.o, Topličin venac 19-21, 11000, Beograd, Srbija
  • Kasinostrasse 19, 5000 Aarau, Švajcarska
  • +381 11 310 89 89
  • +41 43 544 70 03
  • office@webpro.rs
  • www.webpro.rs
Send me a copy of this message