IBE

Iskustvo u razvoju aplikacija za turističku industriju dovelo nas je do zaključka da na tržištu ne postoji alat koji bi omogućio manjim i srednjim agencijama da samostalno uđu na online tržište. Zato smo kreirali inovativne proizvode za distribuciju turističkih usluga putem interneta, koji su u stanju da odgovore na zahteve dinamičnog tržišta i da se prilagode potrebama krajnjih korisnika. Mi ćemo vam pomoći da povećate uticaj na online tržištu uz pomoć naprednih alata za upravljanje samim sistemom, uz višejezičnost i sofisticirane sisteme izveštavanja i alate za marketing i promociju.

Flight IBE

Flight IBE LIGHT

Ukoliko ste spremni za nove poslovne poduhvate i želite klijentima da ponudite online prodaju avio karata, Light verzija IBE-a je pravo rešenje jer se lako može implementirati na vaš site.

Flight IBE Light poseduje opcije u administrativnom panelu za dodavanje određenih elemenata kako korisnik ne bi imao utisak da je napustio sajt, opciju za ažuriranje osnovnih podataka, poseduje modul za administraciju aerodroma i konfiguraciju provizije, kao i HTTPS sigurnosni protokol sa SSL sertifikatom i podršku za GoogleAnalytics.

Flight IBE CREATIVE

Ukoliko želite da budete lider u online prodaji, imate ideju ili precizan plan kako želite da izgleda prodaja avio karata na vašem sajtu, onda je ova verzija prava stvar za vas, jer vam dozvoljava da kreirate sami izgled rezervacionog procesa, ali i kompletan prateći sadržaj, shodno vašim potrebama.

Flight IBE Creative poseduje mogućnost kreiranja alata prema zahtevu klijenta, izmena na korisničkom interfejsu, mogućnost adaptacije kompletnog rezervacionog sistema i adaptacije klijentove ideje.

Flight IBE ADVANCED

Vreme je da napravite novi korak u prodaji avio karata na svom sajtu, da budete još napredniji, moderniji i dostupniji kupcima, i da sami upravljate svojom online prodavnicom?

Flight IBE Advanced predstavlja kompletnu online prodavnicu za prodaju avio karata koja u sebi pored IBE-a sadrži i CMS za kreiranje i upravljanje pratećih sadržaja prodavnice. Advanced verzija je posebna zbog svog responsive dizajna koji prilagođava vaš sadržaj svakom uređaju, filtera za lakši odabir leta, zbog unapređene konfiguracije cene kao i naprednog sistema izveštavanja i prikaza greške.

LEISURE IBE

Leisure HOTEL IBE

LEISURE HOTEL IBE je sistem za rezervaciju hotela koji pruža pristup ponudama putovanja svih glavnih tur operatora i prikazuje rezultate koji najbolje odgovaraju kriterijumima pretrage u najbržem roku.
LEISURE HOTEL IBE se sastoji od booking procesa od pet koraka koji omogućava vašim klijentima brz i lak put do rezervacije, kao i od administrativnog panela koji vam omogućava personalizaciju i stalno unapređenje vašeg sajta i samim tim vašeg online poslovanja.

Leisure ARANŽMANI IBE

LEISURE ARANŽMANI IBE je sistem za rezervaciju aranžmana koji pruža pristup ponudama putovanja svih glavnih tur operatera iz zemalja nemačkog govornog područja (Švajcarska, Nemačka, Austrija), sa polascima iz većih gradova ovih zemalja kao i polascima iz Beograda. Sistem prikazuje rezultate koji najbolje odgovaraju kriterijumima pretrage u najbržem mogućem roku.
Leisure ARANŽMANI IBE se sastoji od booking procesa koji omogućava vašim klijentima brz i lak put do rezervacije, kao i od administrativnog panela koji vama omogućava personalizaciju i stalno unapređenje vašeg sajta i samim tim vašeg online poslovanja.

Hotel IBE

HOTEL IBE

HOTEL IBE omogućava ponudu od preko 120 000 hotela na svim najatraktivnijim svetskim destinacijama. Ovaj rezervacioni sistem se može koristiti samostalno ili u kombinaciji sa već postojećim sistemima. Ukoliko posedujete naš Flight IBE postoji mogućnost ukrštanja proizvoda kako bi integrisanom ponudom kupovina bila zagarantovana. U toku procesa kupovine avio karte ili neposredno po završetku sistem može da ponudi klijentu i hotelski smeštaj za izabrani period boravka na destinaciji. Sistem će imati, osim mogućnosti standardnog prikazivanja ponuda na sajtu, i opciju za B2B poslovanje. Biće vam omogućeno i praćenje uspešnosti poslovanja kroz napredan sistem izveštavanja. Sistem se može u potpunosti prilagoditi potrebama klijenta u zavisnosti od opcije za koju se opredele.

Rent a Car IBE

Kontakt

Contact Info

  • WebPro d.o.o, Topličin venac 19-21, 11000, Beograd, Srbija
  • Kasinostrasse 19, 5000 Aarau, Švajcarska
  • +381 11 310 89 89
  • +41 43 544 70 03
  • office@webpro.rs
  • www.webpro.rs
Send me a copy of this message